Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη
English


Επισκέπτες: counter
 


Business Plus Programme - 2η συνάντηση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 22 Oκτωβρίου 2011 η 2η συνάντηση του «Βusiness Plus Programme», που υλοποιεί ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Η συνάντηση, την οποία παρακολούθησαν επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ, είχε θέμα την οικονομική διαχείριση της κρίσης και εισηγητή τον κ. Ηρακλή Βλαχούλη, ΜΒΑ, CIA, με σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά

Το Business Plus Programme του ΣΘΕΒ έχει ως στόχο την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην κατεύθυνση της αξιοποίησης επιστημονικών εργαλείων και μεθοδολογιών για την ανάλυση της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας και την ενδυνάμωση τους με την παρουσίαση τεχνικών διαχείρισης και την παροχή πρακτικών συμβουλών, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα τους κινδύνους και να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Το περιεχόμενο του προγράμματος εμπεριέχει 3 άξονες:
Α: Οικονομική διαχείριση της κρίσης (2 ενότητες)
Β: Ζητήματα εργασιακών σχέσεων και πρόσφατες ρυθμίσεις
Γ: Ψυχολογική διαχείριση της κρίσης.

Στη 2η συνάντηση αναλύθηκαν διεξοδικά θέματα οικογενειακών επιχειρήσεων, διαδοχής, επίλυσης συγκρούσεων, εκχώρησης εξουσιών κ.α.

Στην 3η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί η 3η ενότητα του προγράμματος όπου θα αναλυθούν ζητήματα εργασιακών σχέσεων και οι πρόσφατες ρυθμίσεις.

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ και την αρμόδια κα Τζένη Γιβροπούλου, τηλ. 2410-555507 (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας).

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design