Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη
English


Επισκέπτες: counter
 


Κεντρική ημερίδα για την παρουσίαση των τοπικών δράσεων κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Συνεργασία» διοργανώνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» (Ρούσβελτ 14, 6ος όροφος) κεντρική ημερίδα για την παρουσίαση των «Τοπικών δράσεων κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού και των ομάδων στόχου – άνεργοι, μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, σε άτομα πλησίον φτώχειας αλλά και σε μετανάστες που είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας - αλλά και η προσέγγιση – ενεργοποίηση των τοπικών επιχειρήσεων.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ και Πρόεδρος Α.Σ «Δίκτυο Συνεργασία» κ. Απόστολος Δοντάς, το στέλεχος της Υπηρεσίας ΕΥΚΕΚΟ, Γεν. Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων κ. Γιάννης Κανακάκης, η Περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας κα Όλγα Τσιούρβα, ο Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών, Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Διευθυντής κατάρτισης ΚΕΚ «ΔΥΝΑΜΙΚΗ» κ. Απόστολος Νάρης, ο οποίος θα παρουσιάσει την Πράξη «Συνεργασία».

Θα ακολουθήσει συζήτηση ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της ημερίδας θα λειτουργήσουν σημεία συνεχούς ενημέρωσης για το πρόγραμμα και παραλαβής των αιτήσεων συμμετοχής. Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η Πράξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση στα τηλ. 2410 555272 καθώς και στο e-mail: info@syn-ergasia.net.

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 


 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design