Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


SIRHA İSTANBUL 2017- Έκθεση για τους επαγγελματίες στον κλάδο των βιομηχανιών ξενοδοχίων και τροφίμων στην Κωνσταντινούπολη (15-18/11/2017)

 

Στην έκθεση προσκαλούνται οι έμποροι, εισαγωγείς και παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Προμηθευτές των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, Τρόφιμα, Εξοπλισμός κουζίνας, Προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Café-bar προϊόντα και ποτά, Εξοπλισμός επιτραπέζιου εξοπλισμού, Έπιπλα, διακόσμηση και υφάσματα, Τομεακές υπηρεσίες και τεχνολογίες, Προϊόντα υγιεινής και καθαρισμού, Προϊόντα μιας χρήσης και συσκευασίας

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 15-18 Νοεμβρίου 2017 το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες 15-18 Νοεμβρίου 2017 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://sirha-istanbul.com/en/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας. 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 03.11.2017 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr

 
 Γίνετε Μέλη  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 


 

Ξυνόγαλο - ΘΕΣ.γάλα
  


 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design