Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


Διεθνής Έκθεση "MERSIN AGRODAYS 2017 - 12η Διεθνή Έκθεση Γεωργίας, Τροφίμων και Κτηνοτροφίας" (22-25/02/2017, Mersin)

Κατά τις ημερομηνίες 22-25 Φεβρουαρίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση «MERSİN AGRODAYS 2017 – 12η Διεθνή Έκθεση Γεωργίας, Τροφίμων και Κτηνοτροφίας» από την Pozitif Fuarcılık στην Mersin - Turkey  με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς της γεωργίας, καλλιέργειας σπόρων, φυτωρίων, γαλακτοβιομηχανίας, κτηνοτροφίας και εξοπλισμού κτηνοτροφίας. 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (20-23 Φεβρουαρίου 2017) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 20-23 Φεβρουαρίου 2017 το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο. 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 20-23 Φεβρουαρίου 2017 (διαμονή 3 νυχτών). 

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα 

http://mersintarimfuari.com/index.aspx?ln=2

Οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 10.02.2017 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr

 
 Γίνετε Μέλη  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ 
 


 


 

Ξυνόγαλο - ΘΕΣ.γάλα
  


 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design