Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη
English


Επισκέπτες: counter
 


Δελτία τύπου 2018

Ο ΣΘΕΒ καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), καταδικάζει απερίφραστα τις βιαιοπραγίες ατόμων και ιδιαίτερα κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, η οποία πραγματοποιήθηκε την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Θεσσαλονίκη.

Ημερίδα για τις επαγγελματικές προοπτικές της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ
Ημερίδα του ΟΑΕΔ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 με θέμα «Μαθητεία-Πρακτική άσκηση στην ΕΠΑΣ Λάρισας».

Ετήσια Συνέλευση του ΣΘΕΒ (Λάρισα, 29/04/2018)
Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στην Λάρισα και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο «Larissa Imperial» στην αίθουσα «Αχιλλέας».

Συμμετοχή του ΣΘΕΒ στο 4ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist
Οι παγκόσμιες προκλήσεις και το μέλλον του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα και την Ευρώπη συζητήθηκαν εκτενώς στο 4ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Τον ΣΘΕΒ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κος Μιχάλης Ανατολίτης αναφέροντας για την σημαντικότητα του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα στην οικονομία και την απασχόληση.

Ετήσια Συνέλευση του ΣΘΕΒ (Λάρισα, 29/04/2018)
Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στην αίθουσα «Αχιλλέας» του Ξενοδοχείου «Larissa Imperial» (Φαρσάλων 182).

Νέο Σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ : Αύξηση Πωλήσεων με τη χρήση διάφορων Digital Marketing εργαλείων και των Social Media
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, διοργανώνει διήμερο σεμινάριο την Παρασκευή 4 Μαΐου και ώρα 16:00 – 21:30 και το Σάββατο 5 Μαΐου και ώρα 09:30 – 15:00 με θέμα: «Αύξηση Πωλήσεων με τη χρήση διάφορων Digital Marketing εργαλείων και των Social Media».

Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΘΕΒ με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο
Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης, το Διοικητικό Συμβούλιο και εκπρόσωποι επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018.

Workshop «Erasmus for Young Entrepreneurs»
O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό εργαστήριο – workshop που συνδιοργανώνει με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας με τίτλο: «Erasmus for Young Entrepreneurs» την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:30 – 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας). Στη συνάντηση αυτή θα παρουσιασθεί το πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες και θα συζητηθούν καλές πρακτικές αυτού. Το πρόγραμμα αφορά στη συνεργασία επιχειρηματιών από διαφορετικές χώρες με στόχο την ανταλλαγή ιδεών και την ανάπτυξη συνεργασιών.

Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη
Πρόταση για αύξηση των κατώτατων μισθών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, με παράλληλη μείωση των εργοδοτικών εισφορών σε όλες τις επιχειρήσεις, πρότεινε ο ΣΘΕΒ, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 από την διοίκηση του Συνδέσμου.

Συνάντηση με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος
Συνάντηση με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κ. Νέστορα Αντωνίου είχε ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της ΥΠΕ.

Εμφάνιση 1-10 από 17 νέα  

< Προηγούμενο 12 Επόμενο >
 

 Γίνετε Μέλη  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 
  


 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design