Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη
English


Επισκέπτες: counter
 


Δελτία τύπου

Δελτία τύπου 2019

«Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» - Συνάντηση ΣΘΕΒ και Οργανισμού Ασφαλίσεων Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ)
Συνάντηση με θέμα την ασφάλιση των εξαγωγών είχαν την προηγούμενη Παρασκευή μέλη της Διοίκησης του ΣΘΕΒ με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του ΟΑΕΠ κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου, στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης στην Λάρισα με την υποστήριξη του ΣΘΕΒ
Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις 29 Ιουνίου 2019 το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Συμμετοχή ΣΘΕΒ σε κοινή συνέντευξη τύπου με τα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου των περιφερειακών και τοπικών Οργανώσεων του ΣΕΒ για θέμ
Με το μήνυμα ότι «προϋπόθεση για την ανάπτυξη είναι οι επενδύσεις και ότι κάθε σοβαρή επένδυση πρέπει να είναι εθνικός στόχος» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου στα γραφεία του ΣΕΒ, κοινή συνέντευξη τύπου όπου συμμετείχαν τα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου των περιφερειακών και τοπικών Οργανώσεων του ΣΕΒ, μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης.

Με την Διοίκηση του ΣΘΕΒ ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρ. Παπαχαραλάμπους
Συνάντηση με την Διοίκηση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών είχε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και εκ νέου υποψήφιος κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους την Δευτέρα 15 Απριλίου.

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Λαρισαίων Νίκο Γαμβρούλα στον ΣΘΕΒ
Την Διοίκηση του ΣΘΕΒ επισκέφθηκαν την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, ο υποψήφιος για τον Δήμο Λαρισαίων Νίκος Γαμβρούλας μαζί με μέλη της παράταξής του συνδυασμού “Ορμή Ανανέωσης”.

Τροπολογία για τη μείωση του φόρου μερισμάτων από το υπ. Οικονομικών
Την ικανοποίησή του εκφράζει η διοίκηση του ΣΘΕΒ αναφορικά με την παρέμβαση που είχε στείλει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 προς την Υφυπουργό Οικονομικών κ. Αικατερίνη Παπανάτσιου και η οποία ζητούσε τη νομοθέτηση της μείωσης της φορολογίας μερισμάτων από 15% στο 10%.

Δικαίωση του ΣτΕ για τις επιχειρήσεις-προμηθευτές της εταιρείας Μαρινόπουλος ΑΕ
Την ικανοποίησή του εκφράζει η Διοίκηση του ΣΘΕΒ αναφορικά με την παρέμβαση που είχε στείλει στις 21 Ιουλίου 2017 προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και η οποία αφορούσε την επιστροφή ή συμψηφισμό του ΦΠΑ στους προμηθευτές της «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ» .

Επίσκεψη της υποψηφίας δημάρχου Λαρισαίων κ. Ρένας Καραλαριώτου στον ΣΘΕΒ
Τα γραφεία του ΣΘΕΒ επισκέφθηκαν την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, η υποψήφια για τον Δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καλαριώτου μαζί με τα μέλη της παράταξής της «Λάρισα Μπροστά».

Δήλωση Προέδρου ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία"
Η αύξηση του κατώτατου μισθού, που είχε ήδη προαναγγελθεί από την κυβέρνηση και η οποία είχε συμφωνηθεί με τους Θεσμούς, ήταν αναμενόμενη και εν πολλοίς αναγκαία για την οικονομία μας γιατί κινείται προς την κατεύθυνση της αύξησης του εισοδήματος, της τόνωσης της κατανάλωσης και της ενίσχυσης της ζήτησης.

Ο ΣΘΕΒ ζητά τη θεσμοθέτηση της μείωσης φόρου επί των μερισμάτων
Με παρέμβαση προς την Υφυπουργό Οικονομικών κα Αικατερίνη Παπανάτσιου, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), ζητά τη νομοθέτηση της μείωσης της φορολογίας μερισμάτων από 15% στο 10% η οποία είχε προβλεφθεί και στο κείμενο του προϋπολογισμού του 2019.

Εμφάνιση 1-10 από 13<


Δελτία τύπου 2017

Παρέμβαση ΣΘΕΒ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας
Επιστολή προς την Υπουργό Εργασίας κ. Έφη Αχτσίογλου απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Νταβέλης, στα πλαίσια νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας,

Ικανοποίηση ΣΘΕΒ για την έγκριση του σχεδίουΒιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ)
Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του ΣΘΕΒ για την έγκριση του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, εκφράζει ο Πρόεδρός του κ. Αχιλλέας Νταβέλης.

Άμεση κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί
Επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο απέστειλε η Διοίκηση του ΣΘΕΒ, με την οποία επανέρχεται στο θέμα της άμεσης κατάργησης του μέτρου του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί πριν την έναρξη του τρύγου.

Άμεση επιστροφή – συμψηφισμό ΦΠΑ για διαγραφείσες απαιτήσεις προμηθευτών της εταιρείας «Μαρινόπουλος ΑΕ
Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, απέστειλε η Διοίκηση του ΣΘΕΒ σχετικά με την άμεση επιστροφή ή συμψηφισμό του ΦΠΑ, που κατέβαλαν οι επιχειρήσεις στο Δημόσιο που αφορά το 50% των διαγραμμένων απαιτήσεών τους από την εταιρεία «Μαρινόπουλος ΑΕ».

Συνάντηση εργασίας προέδρου ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αθήνα
«………….Η υπερφορολόγηση και η αύξηση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων έχουν οδηγήσει την παραγωγή και τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλίας σε προφανές αδιέξοδο. Μετά από οκτώ χρόνια μνημονιακών προσαρμογών η προοπτική ανάκαμψης της θεσσαλικής βιομηχανίας και του επιχειρείν φαντάζει μακρινός στόχος....

Συναντήσεις του ΣΘΕΒ με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Δραγασάκη και τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Παπαδημητρίου στα πλαίσια
Συναντήσεις εργασίας με μέλη της Κυβέρνησης πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του κ. Αχιλλέας Νταβέλης και μέλη της Διοίκησης του ΣΘΕΒ στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας, που φιλοξενήθηκε το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου στη Λάρισα.

Ευνοϊκότερη αντιμετώπιση αμιγώς εξαγωγικών επιχειρήσεων για τον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016
Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, απέστειλε ο ΣΘΕΒ σχετικά με την ευνοϊκότερη αντιμετώπιση των αμιγώς εξαγωγικών επιχειρήσεων και την ένταξή τους στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016.

Παρέμβαση ΣΘΕΒ για το σχέδιο νόμου πλαισίου για την «Εποπτεία των Οικονομικών Δραστηριοτήτων και την Εποπτεία Αγοράς Προϊόντων».
Επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, με αφορμή την δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου νόμου πλαισίου για την «Εποπτεία των Οικονομικών Δραστηριοτήτων και την Εποπτεία Αγοράς Προϊόντων».

Συμβούλιο Προέδρων του ΣΘΕΒ και συνάντηση με την Περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας
Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των Προέδρων του ΣΘΕΒ την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Συναντήσεις - Επισκέψεις των υποψηφίων συνδυασμών των επιμελητηρίων με την διοίκηση του ΣΘΕΒ
Σειρά επισκέψεων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ από παρατάξεις υποψηφίων που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις επικείμενες εκλογές του Επιμελητήριου Λάρισας οι οποίες θα διεξαχθούν 11 και 12 Δεκεμβρίου 2017.

Εμφάνιση 1-10 από 23<


Δελτία τύπου 2018

Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΘΕΒ με τον σεβ. Μητροπολίτη Ιερώνυμο
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΣΘΕΒ πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 στον νέο Μητροπολίτη Λαρίσης, Τιρνάβου και περιχώρων κ.κ. Ιερώνυμο.

Επιτάχυνση αποπληρωμής των επενδυτικών σχεδίων
Επιστολή προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Δραγασάκη, απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, σχετικά με τα σημαντικότερα προβλήματα που έχουν προκύψει από την υλοποίηση του αναπτυξιακού νόμου 4399/2016.

Συμμετοχή του ΣΘΕΒ σε πρόγραμμα Erasmus+ - Το πρώτο meeting στη Βιέννη
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών από την 1η Νοεμβρίου 2018 συμμετέχει ως partner σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα: «InnoTrain - Innovative Training in VET. Professional capacity building of VET-business key actors for qualitative WBL experiences». Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των εταίρων (Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα) του προγράμματος στη Βιέννη.

Δήλωση του Προέδρου του ΣΘΕΒ για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΚΑΙ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στο ΣΚΑΙ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Συνεργασία ΣΘΕΒ και Ten Brinke Ελλάς S.A.
Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) προχώρησε η Ten Brinke Ελλάς S.A. .

Ενεργοποίηση δυνατότητας μετατροπής των Αγροτικών Συνεταιρισμών σε Α.Ε
Επιστολή προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Δραγασάκη, απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, σχετικά με τις υπό διαμόρφωση διατάξεις στα πλαίσια του σχεδίου νόμου “Περί εταιρικών μετασχηματισμών” που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από τις 11 Οκτωβρίου 2018.

Συμβούλιο Προέδρων ΣΘΕΒ για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας
Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση του Συμβουλίου των Προέδρων του ΣΘΕΒ στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου. Στην συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα δεδομένα της οικονομικής κατάστασης της Χώρας και την πορεία της μετά και την επίσημη έξοδο από τα προγράμματα στήριξης.

Γενικό Συμβούλιο του ΣΘΕΒ με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου, η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου, με προσκεκλημένο τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους.

Επανέρχεται ο ΣΘΕΒ ζητώντας παράταση χρονοδιαγράμματος για τα επενδυτικά σχέδια του Αναπτυξιακού Νόμου 3908/2011 έως 31/12/2019
Συνάντηση με την διοίκηση του ΣΘΕΒ πραγματοποίησε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. κ. Ντόρα ΜπΕπιστολή προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Δραγασάκη απέστειλε ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης ζητώντας να δοθεί παράταση χρονοδιαγράμματος για τα επενδυτικά σχέδια του Ν.3908/2011 καθώς η υλοποίησή τους ολοκληρώνεται έως 31/12/2018

Απαντά το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης στον ΣΘΕΒ για τον Αναπτυξιακό Νόμο
Σε διευκρινίσεις προχωρά το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης απαντώντας σε υπόμνημα που απέστειλε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) αναφορικά με επισημάνσεις και προβλήματα που παρουσιάζονται για τον Αναπτυξιακό Νόμο.

Εμφάνιση 1-10 από 26<


Δελτία τύπου 2016

Να καταργηθεί ο ΕΦΚ στο κρασί ζητά ο ΣΘΕΒ
Επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο απέστειλε η Διοίκηση του ΣΘΕΒ, με την οποία επανέρχεται στο θέμα...

Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 για τον ΣΘΕΒ
Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 έλαβε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών...

Η συμμετοχή του Προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη στα εγκαίνια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Λάρισας
Πραγματοποίηθηκαν τα εγκαινία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα οπου μεταξύ των ομιλητών ηταν ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην παιδεία και επιχειρηματικότητα...

Ενημέρωση απο τους εκπροσώπους της εταιρείας DELOITTE Ελλάδος στο Δ.Σ. του ΣΘΕΒ
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 06 Ιουλίου η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων, στα πλαίσια...

Βασικά σημεία απο την συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη
Σε συνέντευξη τύπου παρέστησαν οι κκ Αχιλλέας Νταβέλης Πρόεδρος του ΣΘΕΒ, η Αντιπρόεδρος του ΣΘΕΒ κα Ειρήνη Παπαιωάννου, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΘΕΒ...

Με τον Δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο το νέο Δ.Σ. του ΣΘΕΒ
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο είχε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΘΕΒ. Στην συνάντηση ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης έθεσε στον Δήμαρχο το θέμα...

Συμβούλιο Προέδρων
Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των Προέδρων του ΣΘΕΒ στις 25.4.2016, στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ. Τα νέα δεδομένα της οικονομικής κατάστασης της Χώρας, το επιχειρηματικό περιβάλλον

Συνάντηση του ΣΘΕΒ με το Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Λάρισας
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ συνάντηση του Προέδρου κ. Αχιλλέα Νταβέλη με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ του συλλόγου πολυτέκνων...

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΘΕΒ κ.Αχιλλέα Νταβέλη με τον Πρέσβη της Ρουμανίας κ. Λουσιάν Φάτου
Με τον Πρέσβη της Ρουμανίας κ. Λουσιάν Φάτου, ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης της Διεθνούς Ένωσης για τα εκατομμύρια των θυμάτων του Ολοκαυτώματος...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΘΕΒ στη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας
Με την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας συναντήθηκε την Δευτέρα 18 Απριλίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΘΕΒ με επικεφαλή τον Πρόεδρο του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη...

Εμφάνιση 1-10 από 16<


Δελτία τύπου 2015

Ο ΣΘΕΒ χαιρετίζει τη συμφωνία
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών χαιρετίζει τον συμβιβασμό στον οποίο ομόφωνα κατέληξε η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης. Το αποτέλεσμα αυτό, αποτελεί ένα ισχυρό...

Ετήσια συνέλευση μελών ΣΘΕΒ (28/05/2015)
Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο “Larissa Imperial”. Οι εργασίες της κλειστής συνέλευσης του Συνδέσμου...

Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας ΣΘΕΒ - ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Την Τρίτη 21 Απριλίου 2015 και ώρα 20.30 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας) θα υπογραφεί ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ...

Εξόντωση επιχειρήσεων ο "προληπτικός φόρος" 26%
Επιστολή με αφορμή τα προβλεπόμενα στο άρθρο 21, στο σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας», που αφορά στην αντιμετώπιση των δαπανών που καταβάλλονται στις συναλλαγές με κράτη...

Εμφάνιση 1-4 από 4<


Δελτία τύπου 2014

Ο Πρόεδρος του "Χαμόγελο του Παιδιού" στον ΣΘΕΒ
Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κ. Γιαννόπουλος επισκέφθηκε την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του...

Στήριξη ΣΘΕΒ στους πλημμυριοπαθείς της Σερβίας
Για το θέμα των πλημμυροπαθών της Σερβίας και τη φιλανθρωπική συναυλία, που πρόκειται να γίνει στη Λάρισα, την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο» επισκέφτηκαν...

Ο Υπόψηφιος Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός στον ΣΘΕΒ
Την Τετάρτη 14 Μαΐου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ, Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων...

Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα: "Διαπεριφερειακή Συνεργασία Θεσσαλίας - Σερβικής Δημοκρατίας: Εισαγωγές - Εξαγωγές Προϊόντων"
Το Κέντρο Διακρατικής Νομικοοικονομοτεχνικής Επιχειρηματικής Διαμεσολάβησης «ΦΙΛΤΙΣ ΑΜΚΕ» σε συνεργασία με το ΣΘΕΒ, το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Λάρισας, την ΕΣΥΝΕ...

Ετήσια γενική συνέλευση μελών ΣΘΕΒ
Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου. Οι εργασίες της κλειστής συνέλευσης του Συνδέσμου...

Εκδήλωση με θέμα: "Κόκκινα δάνεια - Αλλαγές στη διαχείριση επιχειρηματικών δανείων"
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση στην Λάρισα, με θέμα «Κόκκινα δάνεια - Αλλαγές...

Εμφάνιση 1-6 από 6<


Δελτία τύπου 2013

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους - 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) υλοποιεί «Πρόγραμμα Συμβουλευτικής & Επανακατάρτισης...

Επιδοτούμενα προγράμματα επιχειρηματιών, αυτοαπασχολουμένων και εργαζομένων για την ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) υλοποιεί υλοποιεί το Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου...

Workshop για το ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα ECOLABE
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) σε συνεργασία με το Δίκτυο Πράξη, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, διοργάνωσαν workshop με θέμα...

Ζήτηση παράτασης χρόνου για την εργοδοτική εισφορά για τις παιδικές κατασκηνώσεις
O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) απέστειλε επιστολή προς τον Διοικητή του ΙΚΑ ΕΤΑΜ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο με αφορμή τη διευκρινιστική εγκύκλιο (Αρ. 63/24-10-2013) του Οργανισμού...

Πρόσκληση σε παρουσίαση έργου: "Δράσεις επιχειρηματικής καινοτομίας και απασχόλησης"
Η «Αναπτυξιακή Σύμπραξη Συνεργασία & Επιχειρηματικότητα» διοργανώνει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial» κεντρική ημερίδα για την παρουσίαση του Έργου:...

Έντονες διαμαρτυρίες ΣΘΕΒ για το ηλεκτρικό ρεύμα - Κάλεσμα σε επιχειρήσεις
Την έντονη αγανάκτηση και διαμαρτυρία πολλών επιχειρήσεων μελών του, εγκατεστημένων στη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας, σχετικά με την παρεχόμενη τάση, του ολοένα και ακριβότερου, ηλεκτρικού ρεύματος από...

Δύο νέα επιμορφωτικά προγράμματα από τον ΣΘΕΒ
Δύο νέα προγράμματα υλοποιήθηκαν με επιτυχία από τον ΣΘΕΒ. Το πρώτο την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 με θέμα: «Οι εργασιακές αλλαγές» με στόχο να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις τελευταίες αλλαγές...

Ημέρα πληροφόρησης επιχειρηματιών στον ΣΘΕΒ
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και με γνώμονα την ανάγκη εντατικοποίησης της...

Συγκέντρωση και παράδοση τροφίμων σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες
Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής της επιχειρηματικής κοινότητας στα προβλήματα που δημιουργεί η βαθιά οικονομική κρίση ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, σε...

ΣΘΕΒ - ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ανανέωση της συνεργασίας για τους εργαζομένους σε επιχειρήσεις μέλη του ΣΘΕΒ και στις οικογένειές τους
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ανανέωσαν πριν από λίγες ημέρες το πρόγραμμα συνεργασίας για την παροχή ιατρικής βοήθειας και νοσοκομειακής περίθαλψης...

Εμφάνιση 1-10 από 12


Δελτία τύπου 2012

Κεντρική ημερίδα για την παρουσίαση των τοπικών δράσεων κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Συνεργασία» διοργανώνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» (Ρούσβελτ 14, 6 όροφος) κεντρική ημερίδα...

Χαιρετισμός Προέδρου ΣΘΕΒ σ' εκδήλωση για τα εργασιακά
Εκδήλωση διοργάνωσε η Τράπεζα Eurobank στις 6 Νοεμβρίου 2012, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, υπό την αιγίδα του ΣΘΕΒ, με θέμα: «ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ...

Προτάσεις ΣΘΕΒ για το Σχέδιο Νόμου για τον επενδυτικό νόμο
Επιστολή απέστειλε η Διοίκηση του ΣΘΕΒ, στον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης...

Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΘΕΒ με τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή κ. Θ. Σκυλλακάκη
Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Απόστολο Δοντά και μέλη της Διοίκησης του ΣΘΕΒ είχε τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής κ. Θ. Σκυλλακάκης...

Διαμαρτυρία ΣΘΕΒ για την Ε-65
Επιστολή στον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη απέστειλε ο ΣΘΕΒ σχετικά με την πιθανότητα διακοπής της κατασκευής...

Ο ΣΘΕΒ για το ΚΕΤΕΑΘ
Την αντίθεσή του, για ακόμη μία φορά, στην ένταξη του Κέντρου Έρευνας Τεχνολογίας και Ανάπτυξης Θεσσαλίας (ΚΕΤΕΑΘ) στη δομή του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ...

Χαιρετισμός Προέδρου ΣΘΕΒ κ. Δοντά σε εκδήλωση για τους νέους επιχειρηματίες
Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Απόστολος Δοντάς απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας με θέμα: «Νέοι Επιχειρηματίες Ευκαιρίες - Ενισχύσεις», που διοργανώθηκε στη Λάρισα...

Προτάσεις ΣΘΕΒ για το φορολογικό πλαίσιο
Το φορολογικό πλαίσιο μιας χώρας είναι πολύ σημαντικό για την προώθηση της ανάπτυξης, στο βαθμό που καθορίζει το εύρος της οικονομικής επιβάρυνσης της κοινωνίας και τα διαφορετικά επίπεδα...

Μπαράζ επιστολών ΣΘΕΒ για θέματα επιχειρήσεων μελών του προς τα αρμόδια Υπουργεία
Όπως επισημαίνεται στις επιστολές τα τελευταία τρία χρόνια, η μεταποίηση στη Θεσσαλία, βιώνει επίσης επώδυνα την οικονομική κρίση και λειτουργεί καθημερινά σ’ ένα περιβάλλον που επικρατεί...

Συνέντευξη τύπου της Διοίκησης του ΣΘΕΒ
Συνέντευξη τύπου παρεχώρησε στα ΜΜΕ της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Απόστολος Δοντάς πλαισιωμένος από τους Αντιπροέδρους κ.κ. Νίκο Νταναβάρα, Βασίλη Τσίνα...

Εμφάνιση 1-10 από 18


Δελτία τύπου 2011

Διαμαρτυρία ΣΘΕΒ για την αύξηση των τιμολογιών της ΔΕΗ
Με αφορμή την πρόσφατη πρόταση της Διοίκησης της ΔΕΗ για διψήφιο ποσοστό αύξησης των τιμών των τιμολογίων της η Διοίκηση του ΣΘΕΒ απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας...

Διαμαρτυρία ΣΘΕΒ για την επιβολή τέλους ακινήτων σε βιοτεχνίες και βιομηχανίες
Η διοίκηση του ΣΘΕΒ με επιστολή της προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, εξέφρασε τη διαμαρτυρία της σχετικά με την άδικη επιβολή ειδικού τέλους...

Ικανοποίηση ΣΘΕΒ για την απελευθέρωση χρήσης καυσίμων βιομάζας σε όλη την επικράτεια
Την απόλυτη ικανοποίηση του εξέφρασε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) για την απόφαση (Α.Π. 189533/07-11-2011) του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου...

Business Plus Programme - 2η συνάντηση
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 22 Oκτωβρίου 2011 η 2η συνάντηση του «Βusiness Plus Programme», που υλοποιεί ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών...

Εκδήλωση ΣΘΕΒ με θέμα: "Η Ελλάδα στη δίνη της κρίσης. Τί έφταιξε; Τί πρέπει να γίνει;"
O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών – ΣΘΕΒ, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Ελλάδα στην δίνη της κρίσης. Τι έφταιξε; Τι πρέπει να γίνει;» την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου...

Συμβούλιο Προέδρων ΣΘΕΒ - 2η συνάντηση
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, συνάντηση των Προέδρων του ΣΘΕΒ, δεύτερη για το 2011, αφού τα νέα δεδομένα της οικονομικής κρίσης, το επιχειρηματικό περιβάλλον...

Έντονη διαμαρτυρία ΣΘΕΒ για διαρθρωτικές αλλαγές με μόνιμο χαρακτήρα
Τις επισημάνσεις της για την τόνωση της παραγωγικής οικονομίας και της απασχόλησης μέσω των απαραίτητων διαρθρωτικών αλλαγών με μόνιμο χαρακτήρα παραθέτει η διοίκηση του ΣΘΕΒ με...

Προτάσεις ΣΘΕΒ για την αναμόρφωση του εθνικού φορολογικού συστήματος
Επιστολή με τις προτάσεις του για την αναμόρφωση του εθνικού φορολογικού συστήματος απέστειλε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών στον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο...

Υπόμνημα προτάσεων στον Υπ. Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοΐδη για την Περιφερειακή Ανάπτυξη
Υπόμνημα προτάσεων για τη βελτίωση του περιφερειακού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Θεσσαλίας απέστειλε ο ΣΘΕΒ στον Υπουργό Ανάπτυξης...

Κραυγή αγωνίας ΣΘΕΒ για την επιβολή του ΕΦΚ στο Φυσικό Αέριο
Ύστατη έκκληση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ναυτιλίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη απευθύνει η Διοίκηση του ΣΘΕΒ , για τη μη επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο φυσικό αέριο...

Εμφάνιση 1-10 από 29


Δελτία τύπου 2010

Ανακοίνωση τύπου Διοίκησης ΣΘΕΒ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΘΕΒ κατά την τελευταία συνεδρίασή του για το 2010 και ύστερα από διεξοδική συζήτηση για τα τεκταινόμενα στη χώρα και στην ελληνική οικονομία, προέβη στην ακόλουθη...

Συμμετοχή ΣΘΕΒ σε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της περιοχής στο πλαίσιο επίσκεψης Προέδρου Ν.Δ. στη Λάρισα
Στα πλαίσια της επίσκεψης του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στη Λάρισα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 ο Αντιπρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Νίκος Νταναβάρας παρέστη σε σύσκεψη που...

Συναντήσεις Προέδρου ΣΘΕΒ στο πλαίσιο των εργαστηρίων πολιτικής και διαλόγου του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα
Στα εργαστήρια πολιτικής και διαλόγου για την αγροτική πολιτική, το περιβάλλον, την κοινωνική και αναπτυξιακή πολιτική, που οργανώθηκαν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 με αφορμή την επίσκεψη...

Συνέντευξη τύπου της Διοίκησης του ΣΘΕΒ
Συνέντευξη τύπου παρεχώρησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Θεσσαλίας η Διοίκηση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010...

Επιστολή ΣΘΕΒ στον Υπ. Υποδομών κ. Ρέππα για τη στάση ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων
Ο ΣΘΕΒ με επιστολή του στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα, εξέφρασε την αγανάκτηση των επιχειρήσεων μελών του για την στάση των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων...

Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΘΕΒ με στελέχη της ΔΕΗ
Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ Κεντρικής Ελλάδας κ. Λουκά Μουτζορογεώργο, τον Διευθυντή ΔΕΗ περιοχής Λάρισας κ. Σωτήρη Αλευρά και τον Τομεάρχη Εκμετάλλευσης Δικτύου ΔΕΗ Λάρισας...

Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΣΘΕΒ είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός
Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΣΘΕΒ είχε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010 ο αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός...

Παρατηρήσεις - προτάσεις ΣΘΕΒ για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο
ΣΘΕΒ με επιστολή του στην Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη κατέθεσε τις παρατηρήσεις – προτάσεις του για τον νέο αναπτυξιακό νόμο, όπως αυτός διαμορφώνεται από το...

'Εντονες διαμαρτυρίες ΣΘΕΒ για την απεργία φορτηγών και την αποχή γεωπόνων
Ο ΣΘΕΒ με επιστολή του στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα, εξέφρασε την αγωνία αλλά και την αγανάκτηση των επιχειρήσεων μελών του για την επ’ αόριστον απεργία των ιδιοκτητών...

Συνάντηση με εκπροσώπους του Χρηματιστηριού Αθηνών για την ΕΝαλλακτική Αγορά
Συνάντηση με εκπροσώπους του Χρηματιστηρίου Αθηνών Α.Ε. είχαν ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Απόστολος Δοντάς και ο Γενικός Διευθυντής κ. Βασίλης Κωσταγιάννης...

Εμφάνιση 1-10 από 31


Εμφάνιση 1-10 από 31 νέα  

< Προηγούμενο 1234 Επόμενο >
 

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 


 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design