Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


Διεθνής Έκθεση Οδοντοιατρικών & Οδοντοτεχνικών Ειδών 2017 (27-30/04/17, Κωνσταντινούπολη)

Μεταξύ των ημερομηνιών 27-30 Απριλίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΔΟΝΤΟΙΤΡΙΚΩΝ & ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΏΝ ΕΙΔΩΝ 2017 από τη διοργανώτρια εκθέσεων Pozitif Fuarcılık σε συνεργασία με την Ένωση Εξαγωγέων Κωνσταντινούπολης (IMMIB) στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους σχετικούς  τομείς οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών ειδών και φαρμακευτικών προϊόντων.  

Παράλληλα με την έκθεση το Υπουργείο Οικονομικών μας μεταξή των 26-29 Απριλίου 2017  θα πραγματοποιήση μία ειδική διοργάνωση, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο και Β2Β συναντήσεις με τους παραγωγούς. Παρακάτω θα βρείτε τις λεπτομέριες τις σχετικής διοργάνωσης:

Κατά τις ημερομηνίες της διοργάνωσης 26-29 Απριλίου 2017 το Υπουργείο Οικονομικών μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από την κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων με πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο. 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο αναφερόμενο πρόγραμμα στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 26-29 Απριλίου 2017 (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφορετικές ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. 

Οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι εταιρείες που θα κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από το Υπουργείο μας.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://cnridex.com/index.aspx?ln=2

 

 

 Γίνετε Μέλη  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ 
 


 


 

Ξυνόγαλο - ΘΕΣ.γάλα
  


 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design