Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


"Η Αναγκαιότητα της Πυρασφάλειας στο Σύγχρονο Επιχειρηματικό Περιβάλλον"

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυρασφάλειας «ΠΥΡΟΓΝΩΣΗ» πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 4 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ, ενημερωτική ημερίδα με θέμα την αναγκαιότητα της πυρασφάλειας στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκε  και αναλύθηκε το νέο νομοθετικό πλαίσιο  σε ότι αφορά την εκπαίδευση των Ομάδων Πυροπροστασίας για την κάλυψη των επιχειρήσεων κατά του κινδύνου της πυρκαγιάς, καθώς επίσης και οι τρόποι διαδραστικής εκπαίδευσης του προσωπικού των επιχειρήσεων, τα μέσα και τα υλικά εκπαίδευσης και τέλος αναλύθηκαν τα οφέλη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.

Την εκδήλωση συντόνισε η Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κα Έλενα Καματέρη ενώ εισηγητές ήταν οι κ.κ. Αναστασόπουλος Ευστράτιος, Απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Σχολή Αξιωματικών, ο οποίος διατελεί χρέη καθηγητή στην Πυροσβεστική Ακαδημία στα προγράμματα εκπαίδευσης πολιτών στις Ομάδες Πυροπροστασίας και Τσιπλακίδης Νικόλαος, Απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημία στην Σχολή Υπαξιωματικών, ο οποίος διατελεί χρέη καθηγητή σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και στελέχη επιχειρήσεων, τεχνικοί ασφαλείας, μηχανικοί και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας της ημερίδας, και στα πλαίσια της ευρύτερης και ουσιαστικότερης ενημέρωσης του κοινού, παρουσιάστηκε ένα σενάριο πυρκαγιάς κλειστών χώρων σε αυτοκινούμενο προσομοιωτή εκπαίδευσης.

Χορηγός στην εκδήλωση ήταν η εταιρία ΧΑΛΑΤΣΗΣ CARE.

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design