Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη
English


Επισκέπτες: counter
 


Δελτία τύπου 2017

Παρέμβαση ΣΘΕΒ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας
Επιστολή προς την Υπουργό Εργασίας κ. Έφη Αχτσίογλου απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Νταβέλης, στα πλαίσια νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας,

Ικανοποίηση ΣΘΕΒ για την έγκριση του σχεδίουΒιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ)
Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του ΣΘΕΒ για την έγκριση του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, εκφράζει ο Πρόεδρός του κ. Αχιλλέας Νταβέλης.

Άμεση κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί
Επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο απέστειλε η Διοίκηση του ΣΘΕΒ, με την οποία επανέρχεται στο θέμα της άμεσης κατάργησης του μέτρου του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί πριν την έναρξη του τρύγου.

Άμεση επιστροφή – συμψηφισμό ΦΠΑ για διαγραφείσες απαιτήσεις προμηθευτών της εταιρείας «Μαρινόπουλος ΑΕ
Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, απέστειλε η Διοίκηση του ΣΘΕΒ σχετικά με την άμεση επιστροφή ή συμψηφισμό του ΦΠΑ, που κατέβαλαν οι επιχειρήσεις στο Δημόσιο που αφορά το 50% των διαγραμμένων απαιτήσεών τους από την εταιρεία «Μαρινόπουλος ΑΕ».

Συνάντηση εργασίας προέδρου ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αθήνα
«………….Η υπερφορολόγηση και η αύξηση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων έχουν οδηγήσει την παραγωγή και τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλίας σε προφανές αδιέξοδο. Μετά από οκτώ χρόνια μνημονιακών προσαρμογών η προοπτική ανάκαμψης της θεσσαλικής βιομηχανίας και του επιχειρείν φαντάζει μακρινός στόχος....

Συναντήσεις του ΣΘΕΒ με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Δραγασάκη και τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Παπαδημητρίου στα πλαίσια
Συναντήσεις εργασίας με μέλη της Κυβέρνησης πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του κ. Αχιλλέας Νταβέλης και μέλη της Διοίκησης του ΣΘΕΒ στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας, που φιλοξενήθηκε το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου στη Λάρισα.

Ευνοϊκότερη αντιμετώπιση αμιγώς εξαγωγικών επιχειρήσεων για τον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016
Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, απέστειλε ο ΣΘΕΒ σχετικά με την ευνοϊκότερη αντιμετώπιση των αμιγώς εξαγωγικών επιχειρήσεων και την ένταξή τους στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016.

Παρέμβαση ΣΘΕΒ για το σχέδιο νόμου πλαισίου για την «Εποπτεία των Οικονομικών Δραστηριοτήτων και την Εποπτεία Αγοράς Προϊόντων».
Επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, με αφορμή την δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου νόμου πλαισίου για την «Εποπτεία των Οικονομικών Δραστηριοτήτων και την Εποπτεία Αγοράς Προϊόντων».

Συμβούλιο Προέδρων του ΣΘΕΒ και συνάντηση με την Περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας
Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των Προέδρων του ΣΘΕΒ την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Συναντήσεις - Επισκέψεις των υποψηφίων συνδυασμών των επιμελητηρίων με την διοίκηση του ΣΘΕΒ
Σειρά επισκέψεων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ από παρατάξεις υποψηφίων που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τις επικείμενες εκλογές του Επιμελητήριου Λάρισας οι οποίες θα διεξαχθούν 11 και 12 Δεκεμβρίου 2017.

Εμφάνιση 1-10 από 23 νέα  

< Προηγούμενο 123 Επόμενο >
 

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 


 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design