Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


 

Δελτίο Τύπου COSMOS ALUMINIUM A.E.

 

Λάρισα, 13 Φεβρουαρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης του διαγωνισμού της ΕΥ  Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017 για την COSMOS ALUMINIUM Α.Ε.. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Ξενοφών Καντώνιας, πρόεδρος του Δ.Σ. , Ιωάννης Καντώνιας, αντιπρόεδρος και Θεόδωρος Καντώνιας Διευθ. Σύμβουλος ανακηρύχθηκαν νικητές στην επιμέρους κατηγορία του «Διεθνώς Αναπτυσσόμενου Επιχειρηματία» και θα διεκδικήσουν την τιμητική διάκριση του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς 2017» σε εκδήλωση που θα γίνει στις 27 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η εταιρία COSMOS ALUMINIUM και συγκεκριμένα τα μέλη της διοίκησης Ξενοφών, Ιωάννης και Θεόδωρος Καντώνιας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού της EY «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2017» για την τιμητική αυτή διάκριση.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους 128 εργαζομένους της για την καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθεια να πετυχαίνουν τους στόχους της εταιρίας αλλά κυρίως για την αγαστή συνεργασία τους.

Η ευθύνη που πηγάζει από αυτή την αναγνώριση θα είναι κινητήριος μοχλός για την μελλοντική επίτευξη νέων διακρίσεων για την COSMOS ALUMINIUM.

 

Με τιμή,

Το Δ.Σ. της COSMOS ALUMINIUM A.E.

 

 Γίνετε Μέλη  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 


 

Ξυνόγαλο - ΘΕΣ.γάλα
  


 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design