Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


1ο Πανθεσσαλικό Φόρουμ για την "Πράσινη επιχειρηματικότητα"

Λάρισα, 5 Δεκεμβρίου 2008, ώρα 16.30 Ξενοδοχείο Larissa Imperial

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων Βιομηχανιών και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας της Θεσσαλίας, καθιερώνουν ετήσιο συνέδριο με τίτλο Πανθεσσαλικό Forum με την επιδίωξη η διοργάνωσή του κάθε χρόνο να γίνεται σε ένα από τα μεγάλα Θεσσαλικά κέντρα.  Λόγω της ανάγκης εξασφάλισης βιώσιμης ανάπτυξης για την περιοχή της Θεσσαλίας καθώς και της λήψης μέτρων για τη δημιουργία περιβαλλοντικά υπεύθυνων επιχειρήσεων, το 1ο Πανθεσσαλικό Forum θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 16.30, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, με θέμα «πρασινη επιχειρηματικοτητα: νεα αντιληψη και καινοτομιες για την αναπτυξη της Θεσσαλιας».

 

Το συνέδριο θα εστιάσει τις εργασίες του στη συμβολή των πράσινων τεχνολογιών στη μάχη για την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων και θα παρουσιάσει την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τη στρατηγική των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ανταγωνιστικότητας. Διακεκριμένοι επιστήμονες, εκπρόσωποι επιχειρήσεων και οργανισμών και πολιτικοί, συγκαταλέγονται ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου.  Την εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του κατά τη διάρκεια δείπνου, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας.

 

Την εκδήλωση η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργειου αναπτυξης, στηρίζουν ως χορηγοί οι εταιρίες: αγροτικη τραπεζα, aig greece, alfa wood αεβε, προκελ α.ε.,  κασιδης α.ε. και τsialos ltd.  Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα η ναυτεμπορική, naftemporiki.gr και το sbc Business Channel.

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων Βιομηχανιών, Τηλ. 2410 555507, www.sthev.gr

Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο,  Τηλ:  210 699.3559, www.amcham.gr

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design