Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη
English


Επισκέπτες: counter
 


Συναντήσεις Προέδρου ΣΘΕΒ στο πλαίσιο των εργαστηρίων πολιτικής και διαλόγου του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα

Στα εργαστήρια πολιτικής και διαλόγου για την αγροτική πολιτική, το περιβάλλον, την κοινωνική και αναπτυξιακή πολιτική, που οργανώθηκαν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου στη Λάρισα, συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Απόστολος Δοντάς.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ στο περιθώριο των εργαστηρίων είχε συναντήσεις με τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκανδαλίδη και τους Υφυπουργούς Οικονομικών κ. Σαχινίδη, Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Ρόβλια, Υποδομών κ. Μαγκριώτη, Πολιτισμού κ. Νικητιάδη στους οποίους και μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της Θεσσαλίας με αίτημα την άμεση λήψη αποφάσεων για την ρευστότητα των επιχειρήσεων, την ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των εξαγωγικών επιχειρήσεων και τον συμψηφισμό των υποχρεώσεων που απορρέουν από και προς τις διαφορετικές υπηρεσίες του δημοσίου με τις επιχειρήσεις.

Καταθέτοντας επιστολή στα πρακτικά των εργαστηρίων ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ παρέθεσε τις παρατηρήσεις – προτάσεις του Συνδέσμου για την αναστροφή του επενδυτικού κλίματος, όσον αφορά κυρίως το άνοιγμα των αγορών, τη χωροθέτηση, την αδειοδότηση, τις υποδομές, το φορολογικό πλαίσιο, τα χρηματοδοτικά επενδυτικά εργαλεία, την υποστήριξη της έρευνας και της καινοτομίας, την προώθηση των δράσεων του ΕΣΠΑ και την άρση δυσλειτουργιών στην υλοποίηση των ΣΔΙΤ.

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design