Κατευθυντήριες Οδηγίες για τις Επιχειρήσεις Τροφίμων ως προς τον COVID-19

Στις 7 Απριλίου 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσαν κατευθυντήριες οδηγίες για τις επιχειρήσεις τροφίμων που αφορούν στην ασφάλεια τροφίμων ως προς τον COVID-19.

Μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ το σχετικό Δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ, όπου υπάρχουν μεταφρασμένες οι οδηγίες, για την καλύτερη ενημέρωση των επιχειρήσεων τροφίμων αλλά και των καταναλωτών.