Η επίδραση της πανδημίας COVID-19 στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών
Έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο εκπόνησης μεταπτυχιακής εργασίας του προγράμματος “MBA Food and Agribusiness” του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σκοπός της εργασίας είναι η διερεύνηση των επιπτώσεων της πανδημίας του COVID-19 στις Ελληνικές Επιχειρήσεις Τροφίμων.
Το παρόν ερωτηματολόγιο είναι απολύτως εμπιστευτικό, η συμμετοχή είναι ανώνυμη και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της έρευνας.
Ο μέσος χρόνος συμπλήρωσής του είναι 7-8 λεπτά και η συμβολή σας είναι καθοριστική για τη συνέχεια της έρευνας.
Μπορείτε να βρείτε το ερωτηματολόγιο πατώντας ΕΔΩ.
Ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας.
Επικοινωνία: vzachar@hotmail.com